This blog belongs to

Monday, May 10, 2010

MISSION ACCOMPLISH

We're back togather again


Pada 7 mei yg agak menggila aku balik kedah semata2 untuk pujuk ma hubbyshrek
even aku tak pasti sama da dia nak aku balik or tak..aku balik senyap2 lak tu..
konon nye suprise la..huhu..
hahahahahhahhaha

Aku sampai stesen bus Shahab at 6pm..then i called Akiem to fetch me up n took me to
Aja's house..

Besoknye plak, Aja hantar aku g Shahab Perdana n aku call Mimi (cousin ayie) untuk
amik aku then kami g kedai cake Sayang beli cupcake..

Then aku terus g rumah ayie n terus call dia cakap nak bagi balik beg mikey kesayangan dia tu..,
Buruk siku betol shrek aku tu..
Then aku terus g umah dia
Aku ingatkan dia taknak jemput aku masuk dah...
Jemput gak aku masok...

Aku masok je umah aku pon mula kan la babak pujuk memujuk romantica de amor..
Aku letak la cupcake tu atas meja..
Tapi dia tak bukak pon...
sampai hati dia buat gtoo..
Marah betol dia kat aku...
Aku pon g duduk sebelah dia,pegang tangan dia...pastu dia tarik balik tangan dia...
hiiissshhhhh,......geram je aku...
Aku pon mula la ayat bunga2 jiwang semua kuar..
Last dia dia pegang balik tangan aku...
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
caya lah...
sweet talker gak aku ni...

Malam tu kami kuar la dating berdua2 jalan2..
ooooOOOHHHH..indahnya dunia







3 comments:

nadiayaya said...

may both of you happy forever :)

Useriez said...

haha.. tak sia2 mai jalan kedah!
tak sangka pulak bleh jumpa kat shahab perdana!

Beto Rahman said...

alolololoo