This blog belongs to

Friday, May 28, 2010

FOR MA HUBBY.. I LOVE U


-dedicate this song to ma super hubby-


-Lagenda Budak Setan-




Mesti tgok muvee ni...

'b...belanja tgok muvee ni...heeeeeeeeee"

Monday, May 10, 2010

MISSION ACCOMPLISH

We're back togather again


Pada 7 mei yg agak menggila aku balik kedah semata2 untuk pujuk ma hubbyshrek
even aku tak pasti sama da dia nak aku balik or tak..aku balik senyap2 lak tu..
konon nye suprise la..huhu..
hahahahahhahhaha

Aku sampai stesen bus Shahab at 6pm..then i called Akiem to fetch me up n took me to
Aja's house..

Besoknye plak, Aja hantar aku g Shahab Perdana n aku call Mimi (cousin ayie) untuk
amik aku then kami g kedai cake Sayang beli cupcake..

Then aku terus g rumah ayie n terus call dia cakap nak bagi balik beg mikey kesayangan dia tu..,
Buruk siku betol shrek aku tu..
Then aku terus g umah dia
Aku ingatkan dia taknak jemput aku masuk dah...
Jemput gak aku masok...

Aku masok je umah aku pon mula kan la babak pujuk memujuk romantica de amor..
Aku letak la cupcake tu atas meja..
Tapi dia tak bukak pon...
sampai hati dia buat gtoo..
Marah betol dia kat aku...
Aku pon g duduk sebelah dia,pegang tangan dia...pastu dia tarik balik tangan dia...
hiiissshhhhh,......geram je aku...
Aku pon mula la ayat bunga2 jiwang semua kuar..
Last dia dia pegang balik tangan aku...
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
caya lah...
sweet talker gak aku ni...

Malam tu kami kuar la dating berdua2 jalan2..
ooooOOOHHHH..indahnya dunia







Tuesday, May 4, 2010

THE LAST ENTRY BOUT BROKEN HEART


Telah terjauh terpisah diriku dan dirimu
dalam ruang dan waktu
diriku jalani sepi ku tanpa dirimu
resah ku tanpa hadir mu
sungguh berat hati ku tuk merasakan nya

thank 4 gave me a chance to love
i just move on


the person that i'll never forget
miss them



ma sengal face after crying
credit to baby atikah



peace no war



HEART BROKEN


why its should happen in me???
am i not deserve 4 love ??
i love him...is it wrong??
i m juz a little gurl that need a chance
maybe,i have to move on???

Monday, May 3, 2010

NO TITLE




i just wish that we still have a 2nd chance
..i miss u sayang..
.the truth is i can't live ma life without u.
i hope 2 of us will change our attitude just 4 save this relationship
its been 5month already,i won't let it be NOTHING
i want it be SOMETHING in our life
if u still love me n want me to be ur future wife just gimme a call
but if u dont need me anymore,juz let it be




Saturday, May 1, 2010

BENCI TAPI RINDU

i miss babyboyboo
i m sick of fight with u, bee
i love u..
Pls dont be too noty..