This blog belongs to

Wednesday, June 3, 2009

KEBODOHAN PEREMPUAN dan KEBABIAN LELAKI


Ari ni aku bukak blog uncle aku...tetiba dia buboh pic .. sangat sedey..
Seperti nya keadaan ini dah terjadi kat aku..
owh...aku sangat photogenic yea.. sgt perasan!!
Tapi tetap terasa emo bila tengok pic ni.
Kebanyakkan manusia yang bernama LELAKI adalah seperti ini
Tidak pernah cukup apa yang mereka ada
Dan mereka merasa kan aksih sayang mereka terlalu banyak melimpah ruah sampai perlu
di beri kepada yang lain..

aku tak kata semua lelaki nah...aku kata kebanyakkan...oleh itu kaum Adam jangan mara aku yea.

1 comments:

~chocolatte87~ said...

minx izin nak cOpy gamba yang sgt lawa ini..
ececeh~

;)